De Proliner hielp Vetreria Riccionese opnieuw een onberispelijke klus te klaren voor Palazzo Cappuccino!

Vetreria Riccionese, uit Riccione, Italië, is een bedrijf met ervaring in de kunst van glasbewerking sinds 1922. Enige tijd geleden hebben ze geïnvesteerd in het Proliner Glass-pakket en werken ze aan succesvolle opdrachten voor de architecturale glasindustrie. Een ervan is voor Sotopasso Viale Ceccarini (Avenue Ceccarini-onderdoorgang) en een restauratieproject voor de disco Cocoricò in Riccione, waarbij werd gemeten voor een imposante en epische piramidevormige glasstructuur in Egyptische stijl (de luifel), die het symbool is van de discotheek.

Eigenaar Alessandro is trots om zijn ervaring te delen: “De Proliner heeft ons weer geholpen om een ​​onberispelijke klus te klaren – zoals altijd! Deze keer moesten we een hoog glazen dak en de afdekking van de ingang digitaal modelleren in een onbreekbaar glas. In een dergelijk project is de nauwkeurigheid van de Proliner essentieel om de hoogwaardige precisie en de kwaliteit te bereiken die wij en onze klanten nodig hebben! We besteden veel minder tijd aan metingen en klaren de klus veel sneller en zonder problemen!”

Vetreria Riccionese Facebook Page

Cocoricò Facebook Page 

 

Prodim - Proliner - user -Vetreria Riccionese - Palazzo Capuccino - Digital - Templating - Glass