Fabritek: “Met de Proliner is het plaatsen van referentiepunten of een vaste opstelling niet nodig!”

Coco Tile, uit Ottawa, in Canada, is een professionele derde generatie tegelzetter en installateur. Hun projecten omvatten schouwen met porseleinen tegels, keuken werkbladen, ronde kasten, gootstenen, plantenbakken, beklede kolommen, plafondinstallaties, grootformaat tegelinstallaties, aangepaste douchecabines, mozaïekvloeren en nog veel meer. Ze besloten hun productieproces te verbeteren en te upgraden naar digitale sjablonen, dust het Proliner Steen-pakket en de Prodim Factory software matchte het beste. Danny Miner, van Fabritek, in Ottawa, een bouwbedrijf dat meet en fabriceert voor Coco Tile, legt uit:

“Vóór de Proliner hadden we een lasermachine, maar dat is helemaal niet hetzelfde. De Proliner is sneller, nauwkeuriger en het plaatsen van referentiepunten of een vaste opstelling is niet nodig. Daarnaast is de draagbaarheid van de Proliner voor het meten op locatie ook een voordeel en de embedded software stelt ons in staat om gemeten digitale sjablonen te bewerken en voor te bereiden als productiebestanden.

Het is geweldig om in één keer een backsplash te meten met de Proliner!”

 

Coco Tile Facebook Page

Coco Tile Instagram Page

Fabritek Website Page

Danny Miner/Fabritek Instagram Page

 

Prodim-Proliner-user-Dan-Miner-Coco-Tile_Spectra-Kitchen_002