Hollweg Marine gaat voor groen met de Proliner en hun servicefietsen van Radwelt Emsland

Hollweg Marine is een bedrijf uit Papenburg (Duitsland) dat gespecialiseerd is in scheepsinterieurs. Hun focus ligt op:

Planning, constructie, fabricage en montage van elementen voor de interieurinrichting van nieuwe, maar ook op te knappen cruiseschepen en jachten. Ze gebruiken de Proliner voor het maken van digitale templates en delen hun ervaring:

“Dankzij de Proliner kunnen we een service bieden waarbij we aan boord digitaal inmeten met de garantie op een perfect passend eindresultaat. Dit scheelt enorm veel tijd tijdens de daaropvolgende montage.  Of het nu gaat om het inmeten van bootdekken of een compleet scheepsinterieur, met onze Proliner kunnen zelfs complexe projecten in de kortst mogelijke tijd worden gemeten!”

Met duurzaamheid als een van hun belangrijkste waarden, besloten ze ook om hun diensten op een steeds snellere, lichtere en milieuvriendelijke manier te leveren; door te gaan werken met gepersonaliseerde servicefietsen van Radwelt Emsland. Deze fietsenleverancier, ook gevestigd in Papenburg, levert loopfietsen voor kinderen tot aan e-bikes.

Zoals u op de foto’s kunt zien, wordt de Proliner door Hollweg Marine in een Riese & Müller-Load 60 toerfiets van Radwelt “naar het water gebracht”. Groener dan dat gaat het niet worden!”

Hollweg Marine Website

Radwelt Emsland Website

Radwelt Emsland Instagram

 

Bekijk de Proliner-video van Hollweg Marine: