Italmarmi di Toniolo Claudio: “De Proliner is essentieel voor ons werk!”

Italmarmi di Toniolo Claudio is een steenbedrijf uit Gallarate, in de provincie Varese (IT). Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector en met de productie van steenconstructies voor onder andere keukens, badkamers, werkbladen en meer. Daarbij werken ze met natuursteen en innovatieve materialen zoals Kwartsagglomeraat, Dekton, Silestone, Santa Margerita en Neolith.

Diego vertelt waarom hij overtuigd is dat het Proliner steenpakket een van de beste investeringen is geweest voor hun bedrijf:

“Onlangs heb ik aan een stenen balkonproject gewerkt en het was zeer comfortabel om met de Proliner te werken. Ik was 40 km verwijderd van kantoor en hoefde niet terug te gaan om kartonnen of houten sjablonen te maken. Ik controleerde het project ter plaatse en met mijn eigen laptop stuurde ik de digitale bestanden direct door voor productie.

De klant was erg blij en tevreden met het eindresultaat. Hij was degene die ons met trots de foto’s stuurde! De andere balkons gemaakt door andere steenbedrijven zijn een ramp; degene die door ons is gemaakt met behulp van de Proliner, is perfect!

Ik kan met een gerust hart zeggen dat de Proliner een state-of-the-art apparaat is, welke ons in staat stelt om onze projecten met precisie en snelheid te produceren. De Proliner is essentieel voor ons werk!”

Italmarmi di Toniolo Claudio Website