Prodim-Proliner-user-360-Frameless

360 Frameless: “Elk glasbedrijf zou moeten investeren in een Proliner!”

 

360 Frameless, uit Johannesburg (Zuid-Afrika) is een gespecialiseerd bedrijf dat kant-en-klare service biedt voor frameloze glasconstructies, zoals frameloze douches, balustrades, achterwanden, façades, winkelpuien, wijnkelders en andere complexe architectonische glasontwerpen. Ze gebruiken al jaren het Proliner Glaspakket en Stanley deelt zijn ervaring:

“In 2013 investeerde we in onze eerste Proliner en hebben sindsdien nooit meer achteromgekeken! Elk glasbedrijf zou moeten investeren in een van deze machines! Als de juiste technische persoon de digitale metingen verricht, kun je met een Proliner de doorlooptijd van gecompliceerde projecten verkorten tot een kwart van de tijd die het gewoonlijk kost.

Daarnaast geeft de Proliner vertrouwen als het gaat om onze mogelijkheden en capaciteiten. Intimiderende klussen zoals spidergevels en gebogen trappen worden alledaags, zijn gemakkelijk en snel te meten en verder digitaal uit te werken. We kunnen ons niet voorstellen, dat we de Proliner niet zouden gebruiken voor onze alledaagse metingen.”

Bezoek 360 Frameless Website