Dresselaers: “De Proliner helpt vanaf het begin tot aan het eind met onze projecten!”

Dresselaers, uit België, is een familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in glaswerk. Van woningen tot bedrijfspanden en van reparatie tot nieuwbouw, ze realiseren de moeilijkste en meest uiteenlopende glasconstructies voor onder andere glazen wanden, panelen, deuren, douches en meer. Om nog efficiënter te werken, besloten ze te investeren in het Proliner Glaspakket. Tom en Wesley vertellen waarom:

“De Proliner werd ons aanbevolen door enkele van onze collega’s uit de glasindustrie en we hebben het template-apparaat ook in actie gezien tijdens een van de edities van Glasstec. We zijn ervan overtuigd dat dit een goede investering is voor ons bedrijf. De Proliner helpt vanaf het begin tot aan het eind met onze projecten en verbetert de service die we bieden aan onze klanten. We werken nu sneller, besparen op manuren en reproduceren de precieze metingen tot nauwkeurige eindproducten.

De digitale templates die we maken zijn perfect!”

Dresselaers Website Page