Prodim-Proliner-user-Vetreria-Riccionese-Sotopasso-Viale-Ceccarini

Vetreria Riccionese: “Voor ons is het gebruik van de Proliner een must!”

Vetreria Riccionese is een ervaren glasbedrijf uit Riccione (Italië) dat gestart is in 1922. Onlangs hebben ze geïnvesteerd in het Proliner Glaspakket, waarmee ze succesvolle projecten afronden, waaronder een speciale: Sotopasso Viale Ceccarini (Ceccarini straatonderdoorgang)

De onderdoorgang leidt naar de “huiskamer”, de zeekant van Riccione. Het ontwerp van de doorgang is gedaan door architect Fabio Mariani. Het was zijn idee om de onderdoorgang te transformeren van iets anoniems tot iets heiligs, waarbij de geschiedenis van de straat en stad wordt verteld. Mariani: “De onderdoorgang is uniek in vergelijking met de andere doorgangen, omdat deze niet alleen de stad en de zee fysiek verbindt, maar ook de verbinding symboliseert van de twee zielen van de stad zelf: De ziel van het oude historische stadscentrum en de ziel van de zee, de marine en het toerisme. Het vertelt het verhaal van de geschiedenis en toekomst van Riccione, verbonden tot één.”

 

Met behulp van het Proliner Glaspakket heeft Vetreria Riccionese haar doel voor dit project bereikt: de onberispelijke realisatie van een uniek project. Eigenaar Alessandro deelt met trots zijn ervaringen:

“Om de hoge mate van precisie vereist voor dit soort projecten te bereiken, is de nauwkeurigheid van de Proliner essentieel! De Proliner stelt ons in staat om snel, nauwkeurig en digitaal te werken. We spenderen veel minder tijd op locatie tijdens het meten en de doorlooptijd van onze projecten is korter geworden. Het maakt niet uit hoe complex een project is, met de Proliner krijgen we het voor elkaar zonder problemen en hoofdpijn. Daarom is het gebruik van de Proliner voor ons een must!”