Prodim-Proliner-user-Leon's-Countertop_02

“Wij feliciteren Leon’s Countertops met de investering in hun 8ste Proliner pakket!” Prodim CEO Rene T.

Leon’s Countertops is een familiebedrijf uit Minneapolis met meer dan 18 jaar ervaring in de aanrechtbladindustrie en onlangs hebben ze geïnvesteerd in hun achtste Proliner. Luis, Issac en Allessandro kwamen over voor een Proliner training voor gevorderden om zo optimaal gebruik te kunnen maken van alles wat het Proliner Steenpakket te bieden heeft. Ze hebben meer geleerd over de beste methodes voor het meten van meerdere vlakken in 2D/3D en hoe ze de geavanceerde edit-functies van de Proliner kunnen gebruiken.

Voorheen werd met de Proliner gemeten op locatie en werd de tekening verder uitgewerkt op kantoor in een CAD-programma. Nu kunnen ze een projectmeting ook op locatie bewerken met de Proliner, waardoor het hele proces efficiënter wordt!

Leon’s Countertops Website

Leon’s Countertops Facebook Page