Prodim-Proliner-user-Zijlstra

Zijlstra: “Door ons vakmanschap te combineren met de Proliner, kunnen we projecten succesvol uitvoeren!”

Zijlstra International Decoration BV is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van persoonlijke jachtinterieurs, stoffering voor binnen en buiten de boot, manuele en elektrische raambekleding, op maat gemaakte matrassen, vloeren en nog veel meer sinds 1941 (bijna 80 jaar ervaring en vakmanschap). Omdat ze altijd bezig zijn met de hoogste kwaliteitsnormen, besloten ze om het Proliner Canvas-pakket aan te schaffen.

Michel, Sasja en Tess vertellen: “Het team van Zijlstra biedt het hoogste niveau van expertise om tot in de puntjes te voldoen aan de wensen van de klant. Door ons vakmanschap te combineren met de Proliner kunnen we uitzonderlijke projecten creëren. We optimaliseren ons proces en de verhoogde efficiëntie geeft extra tijd voor het creatieve deel van onze baan.”

Ze vervolgen: “Een ander groot voordeel is dat je geen fysieke sjablonen meer nodig hebt, dus geen verspilling van materialen en dus kostenbesparing. We meten met de Proliner en exporteren de bestanden voor het ontwerp. Hoe eenvoudig kan het zijn? Beter wordt het gewoon niet!”

Zijlstra International Decoration website