Prodim-Proliner-user-Proglass-Hotel-Diamant

Met de Proliner heeft Proglass een schitterend project voor Diamant Hotel neergezet!

Proglass is een bedrijf uit Kroatië gespecialiseerd in digitale meetservices en tekenwerk. In het bijzonder voor het maken van glazen hekken, glazen stenen, op maat gemaakte douchewanden, gekleurd glas voor achterwanden, glas voor werkmachines en vuurvast glas voor kachels en open haarden. Ze besloten te investeren in het Proliner Glass-pakket en eigenaar Robert is erg trots om een van zijn succesvolle projecten te delen die hij met de hulp van de Proliner heeft gemaakt:

“We hebben onlangs gewerkt aan de bouw van een speciale en grote glazen luifel voor het Diamant Hotel, in Porec, Kroatië. Het idee van de architect was om een glazen luifel te maken met veel glasoppervlakken die elkaar onder verschillende hoeken kruisen – vergelijkbaar met een diamanten slijpvorm. Met de Proliner konden we de hele constructie in slechts 6 uur meten; wat geweldig is, gezien de grootte en hoogte van de gemeten glasstukken.”

Prodim-Proliner-user-Proglass-Diamant-Hotel-overview.

Prodim-Proliner-user-Proglass-Diamant-step

Hij vervolgt: “Sinds we de Proliner aangeschaft hebben, gebruiken we het apparaat meerdere keren per week voor het maken van digitale sjablonen van op maat gemaakte spatschermen, spiraalvormige glazen balustrades en gebogen glazen objecten. Nu kunnen we werken aan projecten die we zonder de Proliner nooit zouden kunnen uitvoeren. Zoals je op de foto’s kunt zien, was het een zeer veeleisend project, maar dankzij de Proliner hebben we het met succes en zonder moeite gedaan! We zijn erg enthousiast om te zien dat onze projecten in een mum van tijd met een perfecte pasvorm worden afgerond! ’’

Robert: “We zijn erg enthousiast om te zien dat onze projecten in een mum van tijd perfect op maat worden afgewerkt – en dat is te danken aan de Proliner!”

Proglass Facebook Page

Diamant Hotel website