“Door de Proliner samen met de Prodim Plotter te gebruiken, kunnen we eenvoudig digitale sjablonen plotten voor productie!”

Treasure Coast Canvas & Interiors, een bedrijf uit Florida, VS, is gespecialiseerd in het maken van canvas en stoffering op maat voor boten. Ze investeerden in het Proliner Canvas-pakket en de Prodim Plotter. Jessica en Jose hebben een tweedaagse training bij Prodim USA gevolgd en waren erg blij om te ervaren hoe gemakkelijk het is om met de Proliner te werken.

Ook de eigenaar van het bedrijf, Cullen is erg enthousiast: “We zijn blij dat we de transitie hebben gemaakt en digitaal zijn gaan werken. We kunnen zoveel tijd besparen met het maken van sjablonen en dit versnelt ons productieproces enorm! We zijn nu ook in staat om digitale databases te bouwen voor onze andere producten, zodat we de digitale sjablonen kunnen hergebruiken. Door de Proliner samen met de Prodim Plotter te gebruiken, kunnen we eenvoudig digitale sjablonen plotten voor productie. Met beide is het hele fabricageproces veel efficiënter en sneller geworden!”

Treasure Coast Canvas & Interiors Facebook Page