prodim-proliner-user-Van-der-Velde-Interieur-Montage

Van der Velde: “Met behulp van onze Proliner kunnen we alle soorten projecten aan!”

Van der Velde Interieurmontage is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2007 dat zich richt op het gebied van interieurinstallaties, met name keukenbladen en meubelen. Ze zijn er trots op dat ze vakmanschap van de hoogste kwaliteit leveren en ze hebben besloten om voor het Proliner Stone-pakket te gaan om nog beter te zijn.

Peter van het bedrijf: “De Proliner is veel sneller, nauwkeuriger en beter dan het lasersysteem dat we gebruikten. Zo meten we snel en perfect 1400 keukenwerkbladen per jaar. Het mooie is dat we de tekening samen met de klanten op locatie kunnen voorbereiden en we alle mogelijke projecten in de interieurwereld kunnen aannemen!”

Check out Van der Velde Interieurmontage website