Karatzi Sails: “Met de Proliner kunnen we nog efficiënter werken!”

Karatzi Sails, gevestigd in Lavrio, Griekenland, is een bedrijf dat sinds 1986 actief is in de jachtsector. Ze begonnen met het repareren van tenten, hoezen, stoffering, luifels, kussens, tapijten en zeilen voor boten. Later hebben ze dit uitgebreid met het fabriceren hiervan. Na goede ervaringen over de Proliner te hebben gehoord, besloten ze het Proliner Canvas packet aan te schaffen

Achileas van Karatzi Sails: “Vroeger gebruikten we een scannermachine maar die werkte niet zo goed als de Proliner! We hebben er nooit problemen mee gehad. Integendeel, de Proliner lost onze problemen op: We maken geen gebruik meer van mallen, onze metingen zijn nauwkeurig en we hebben een flinke besparing van tijd en kosten gerealiseerd.”

We zijn blij te kunnen zeggen dat de doorlooptijd op projecten enorm is afgenomen en de werkcontinuïteit van ons hele bedrijf is toegenomen. Met de Proliner kunnen we gestroomlijnd werken. Daarnaast is de software om digitale sjablonen voor productie af te ronden, gemakkelijk en praktisch om mee te werken. Het stelt ons in staat om oudere projectbestanden opnieuw te gebruiken voor andere projecten. We zijn erg tevreden over het Proliner Canvas pakket! ”

Karatzi Sails website