“Het hebben van een Proliner is een vereiste voor iedereen die de nieuwste meettechnologie wil gebruiken!”

Allglas Walschaerts is een familiebedrijf uit Bonheiden, België met meer dan 40 jaar ervaring in glaswerk. Ze zijn gespecialiseerd in het fabriceren van op maat gemaakt glas, spiegels, deuren, ramen, douchecabines en veiligheidsbrillen. Daarnaast meten ze moeilijke vormen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals bogen, hoge gebouwen en dakbeglazing om digitale sjablonen voor productie te maken.

Peter en Bert van Allglas Walschaerts vertellen waarom ze voor een Proliner Glass packet gekozen hebben:

“De Proliner werd ons aanbevolen door Winning Sails uit Waasmunster, een van de vele tevreden klanten van Prodim. Wij besparen veel tijd door de nauwkeurige meetprestaties en het gebruiksgemak van de Proliner. Omdat we nu werken met digitale sjablonen, in plaats van traditionele mallenm, zorgt voor een flinke besparing op onze kosten! Bovendien kunnen we met de Proliner lastige vormen in een mum van tijd opmeten. En tijd is geld!”

Ze gingen verder: “Tegenwoordig is het hebben van een Proliner een must voor wie voorop wil lopen in technologie. Het maakt de meet- en productieprocessen eenvoudiger en efficiënter.’’

Allglas Walschaerts website