Stone Distribution Center: “We kunnen ons niet meer voorstellen dat we zonder de Proliner en Prodim Factory software moeten werken”

Stone Distribution Center (SDC) is een familiebedrijf uit Denver, Colorado (USA). Sinds 2005 zijn ze gespecialiseerd in het maken en installeren van natuursteenproducten voor keukenbladen, keukeneilanden, badkamers, interieur, tegels, openhaarden en meer. Ze hebben al een meerdere jaren digitale meetervaring met het Proliner Steenpakket en besloten ook te investeren in Prodim Factory Fabricator software.

Salvador van SCD: “Prodim Factory Fabricator stelt ons in staat om al onze metingen snel te bewerken, de materiaaldikte van panelen toe te voegen en door de overlappingsdetectie kunnen we erop vertrouwen dat wat gaan snijden, ook daadwerkelijk past! We kunnen de productiestukken op een slab nesten, precies zoals wij dat willen. Het eindresultaat wordt direct gevisualiseerd en kan nog worden bekeken, beoordeelt en eventueel aangepast, voordat we het DXF-bestand gebruiken voor productie. Het is ongelooflijk om te zien hoe snel en soepel het hele digitale templateproces verloopt door de Proliner en Prodim Factory software.”

Salvador vertelt verder: “Onlangs hebben we een online training gehad over het meten van meerdere vlakken in 2D/3D met de Proliner en het bewerken ervan in de Prodim Factory Fabricator software. Dit konden we direct in de praktijk inzetten voor een openhaard project. We kunnen ons niet voorstellen dat we dit zonder de Proliner en Prodim Factory software hadden moeten doen.”

Stone Distribution Center website

Bekijk de projectvideo: