Prodim-Proliner-user-Betonfabriek-Coeck

De Proliner biedt Betonfabriek Coeck meer flexibiliteit

Betonfabriek Coeck (België) is een producent van betonproducten en een distributeur van ruwbouw- en afwerkingsmaterialen. De onderneming produceert onder andere werkbladen, trappen, zwembaden en meer. Gino, Johan en Benso:

“We hebben een aantal meettechnieken vergeleken, waaronder lasertechnologie, door onderzoek te doen en verschillende demo’s te ontvangen. De Proliner bleek voor ons het meest interessante apparaat. Daarnaast maken enkele van onze concullega’s gebruik van het digitale meetapparaat en zijn er zeer tevreden mee. Om deze redenen hebben we besloten om te investeren in een Proliner Steen Pakket.
De Proliner biedt ons meer flexibiliteit, omdat we geen externe persoon hoeven aan te nemen voor het meten en creëren van digitale templates; deze taak kan nu worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Door middel van de Proliner kunnen we meer klanten bereiken en uitstekende producten en service leveren!”

Betonfabriek Coeck website