Prodim Proliner gebruiker Andre Celis Natuursteen

Proliner metingen zijn cruciaal in het digitale productieproces van André Celis

Andre Celis is een fameus Belgisch bedrijf dat een verscheidenheid aan producten en diensten presenteert, waaronder natuursteen voor binnen en buiten. Andre Celis levert een volledige service: Ze meten, ontwerpen, fabriceren en plaatsen alle producten helemaal zelf. Voor het meten maken ze al jaren gebruik van de Proliner CS en medewerkers Jan Broekmans en Toon van de Broeck hebben hier een Proliner training gevolgd om zo ook het maximale uit de Proliner te kunnen halen.

Jan Broekmans van Andre Celis: “De Proliner speelt al jaren een sleutelrol in ons complete proces. Zo’n vijf jaar geleden besloot de directie te investeren in de digitalisering van het productieproces. Ze investeerden in een Proliner om ter plekke digitale sjablonen voor hun constructies te maken en de metingen te gebruiken als input voor de nieuwe CNC-machines. Met de Proliner zijn we verzekerd van nauwkeurigheid, ze heeft al vele verbeteringen gebracht.”

“Eigenlijk mogen we met niets anders meten dan met de Proliner!”

 

Andre Celis Natuursteen website