Prodim Proliner gebruiker Bloemen de Maas

Boot exterieur en teak deck specialist Bloemen de Maas gaat voor digitaal templaten

Door hun jarenlange ervaring (opgericht in 1982) in de productie van duizenden vierkante meters teakhout, honderden meters kaprails en een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte meubels voor jachten, staat Bloemen de Maas bekend als een echte specialist binnen de jachtbouw sector.

Bloemen de Maas, gevestigd in Niftrik (Nederland) heeft een productievloer van 1700 m² en gebruikt hoogwaardige (CNC) houtbewerkingsmachines voor productie. Het is hun doel om geavanceerde technologie te combineren met traditionele methoden. Om aan dat doel te voldoen, hebben ze geïnvesteerd in een Proliner IS en add-ons speciaal ontwikkeld voor de jachtindustrie, zoals de IPT voor het meten van moeilijk te bereiken punten.

Anne, Bart en Stefan van Bloemen de Maas: “We kwamen te weten over de mogelijkheden van de Proliner via co-leveranciers in de jachtindustrie. Door te investeren in de Proliner voor het meten van teakdekken en trappen binnen jachten hebben we de juiste meetinstrumenten om de overgang naar digitale templates op locatie te creëren, zodat het arbeidsintensieve werk dat nodig is om fysieke templates te maken en ze in de fabriek te digitaliseren kan worden overgeslagen. Dit resulteert in kortere doorlooptijden van projecten en de algehele verbetering van het productieproces!”

Bloemen de Maas website