Prodim Proliner gebruiker Hora Scheepsramen

Volgens Hora is de proliner het beste digitale meetapparaat voor het meten van openingen

Hora Ship Windows uit Nederland is een familiebedrijf dat sinds 1955 ramen produceert voor de jachtindustrie, zowel commercieel als residentieel. Ze bieden hun klanten glasoplossingen die uitblinken in kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Met de investering van Hora in de Proliner 8CS zijn ze klaar om te beginnen met het digitaal templaten van openingen.

Het personeel van Hora beschikt over veel kennis. Toen ze op zoek gingen naar een digitaal meetapparaat, namen ze de tijd om te onderzoeken wat voor hun het beste werkt. Mieke Prins, projectmanager bij Hora, merkte op: “Het is belangrijk voor ons om een ​​machine aan te schaffen die gemakkelijk in gebruik is, snel werkt en nauwkeurige metingen uitvoert. We hebben verschillende producten getest, maar ze waren niet geschikt om openingen meten. We hoorden over de Proliner van twee semi-concurrenten en hebben het apparaat uitgeprobeerd. De Proliner was de beste oplossing voor het meten van openingen, maar ook voor het maken van digitale templates uit mallen die klanten naar ons sturen. We besloten te investeren in de Proliner en nu zijn we hier op het Prodim-hoofdkantoor voor een training. We zijn erg blij met hoe eenvoudig het is om met het digitale meetapparaat te werken; we zullen er binnenkort mee aan de slag gaan!. ”

Website Hora Shipwindows